Maart 2019 – Harley Davidson Night Rod

Home , Blog , 3D , Maart 2019 – Harley Davidson Night Rod

Na de Supercars van de eerste 2 maanden van dit jaar merkte ik dat ik behoefte had aan een extra dimensie, een extra uitdaging…. en dat zit bij 3D in de details. Om niet gelijk voor alleen maar organische vormen en materialen te kiezen, is mijn keuze gevallen op een motorfiets . Een Harley Davidson om precies te zijn. De hoeveelheid detail van het motorblok heeft mij denk ik de nek gekost. Deze render is helaas in maart niet afgerond. Ik heb mijn eerste schuivende project te pakken.

3D model maart 2019 | Harley Davidson Night Rod
2019-04-08T21:36:11+02:00

Aangenaam, ik ben

Ik heb een open persoonlijkheid, ernstig creatieve geest, allround coding skills, geeky nerd, photoshop enthousiast en met enige trots noem ik mij een door de wol geverfde full stack webdeveloper. Op basis van die kenmerken schrijf ik regelmatig een blog over webdesign en techniek. Leuk? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of klik op het belletje voor push notifications.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "ok" te klikken ga je akkoord met het gebruik van algemene cookies, zoals analytics ivm website performance. OK