Hello World!…

Mijn naam is Jan-Jaap van Dijk, ik ben 53 jaar oud en ben 13 jaar geleden als freelancer mijn creatieve uitlaatklep begonnen: de Multimediafabriek. Mijn werkverleden bestaat o.a. uit een 16 jarig dienstverband bij Zilveren Kruis Achmea. In die tijd heb ik diverse functies gehad, van functioneel applicatie beheerder tot senior software engineer. Daarna heb ik verschillende posities bekleed bij diverse reclamebureaus. Hierdoor ben ik all-round, multi-inzetbaar, kan bij elke discipline aanschuiven en inhoudelijk meepraten en zou mezelf met enige trots een door de wol geverfde full stack webdeveloper noemen.

Ik ben, door mijn open persoonlijkheid, ernstig creatieve geest en coding skills, niet alleen een geeky nerd, maar is er ook gewoon met mij te praten. Als ik aan het programmeren ben doe ik dat obv de filosofie “kan niet, bestaat niet” en ik ga uitdagingen en deadlines niet uit de weg. Ik hou wel van een beetje gezonde werkdruk en zet graag extra stappen om doelstellingen en afspraken te halen.

Ik word enthousiast van projecten waarin concept, vormgeving en functionaliteit mooi gebalanceerd zijn en uiteindelijk samenkomen in een vloeiend ontwerp. Ik geniet van uitdagingen waar ik (vormgeven en/of programmeren) mijn tanden in kan zetten.

Geef mij een goeie stoel, een bak koffie en release the beast…

Ik doe voornamelijk 3D en webdesign, mijn passie want daar komt alles samen. Maar je kan mij letterlijk voor alle media wakker maken. Ik vind alles te gek!

Of je nu op zoek bent naar een rock-solid creative mind voor web, print, (3D-)animaties, video, games, mobile of POS-reclamemateriaal, de Multimediafabriek is een one-stop shop. Ik doe het allemaal!