Onderhoudsabonnement
WordPress PREMIUM

Een WordPress website vraagt continue onderhoud en aandacht. Je kan helaas niet achterover leunen en er van uit gaan dat alles wel goed komt. Met een onderhoudsabonnement van de Multimediafabriek kun je er vanuit gaan dat je software altijd up-to-date is en dat op basis van gemaakte afspraken regelmatig back-ups worden gemaakt.

Dat is niet alleen een lekker veilig idee, maar dat betekent dat jij je kostbare tijd in je bedrijfsvoering kunt steken. Daar wordt per slot van rekening geld verdient.

Services in dit abonnement:

Update WordPress Core
Elk abonnement omvat uiteraard alle (major/minor) updates van WordPress zelf. Vóór elke major update wordt zelfs een volledige backup van je systeem gemaakt.
Update WordPress Plug-ins
Alle plug-ins die via de WordPress Repository (wordpress.org/plugins) zijn geïnstalleerd worden in dit abonnement voor je bijgewerkt, maar ook alle plug-ins die extern zijn aangeschaft, zoals bij themeforest, WooCommerce, JetSloth etc. Als je gebruik maakt van maatwerk plug-ins gaat dit in overleg na een software scan om risico en functionaliteit te bepalen en in te schatten.
Elk uur een Back-Up
Elk uur wordt een incremental (alleen de wijzigingen t.o.v. de laatste back-up) backup gemaakt van het hele filesysteem en de WordPress database. Daarnaast wordt er dagelijks een volledige back-up gemaakt. Er worden steeds 7 revisies bewaard, je kan dus altijd 1 week terug in de tijd.
Helpdesk en ondersteuning via email en telefoon
Hulp en assistentie via email en telefoon is inbegrepen.
Gebruik van gratis plug-ins
Het installeren en beheren van een aantal gratis plug-ins (zoals WordFence en SEO Yoast) zijn inbegrepen.
Actieve monitoring
Je website wordt actief in de gaten gehouden en er wordt indien nodig preventief ingegrepen en aangepast waar mogelijk of noodzakelijk.
SEO Optimalisatie
Je website wordt regelmatig waar dat mogelijk is geoptimaliseerd o.b.v. periodieke SEO-scans, website statistieken, Google Analytics Analyse en het controleren van server logbestanden om tendensen te ontdekken en preventief in te grijpen, etc…
Interesse in deze service?
Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en dan neem ik contact met je op.
WordPress onderhoudscontract PREMIUM | Multimediafabriek
Iets te veel van het goede?
Kies dan voor een basic of extended abonnement.

Informatieaanvraag onderhoudsabonnement
WordPress PREMIUM

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress Onderhoud : een veilig idee | Multimediafabriek