Webdesign - Multimediafabriek

Webdesign Gewoon tot 5 tellen...

webdesign de Multimediafabriek zo doen we dat

Webdesign? Zo pakken we dat aan…

Een (nieuwe) website doen we samen. Ik vind het persoonlijk prettig om even ‘face-to-face’ over uw wensen te praten. In een gesprek wordt vaak meer duidelijk dan dat u uw website wensen in een mail zet. De oplevering van een website bestaat eigenlijk uit 5 stappen:

1. Wensen inventariseren
In een gesprek achterhaal ik wat u van uw website verwacht. Een website is persoonlijk en moet bij u en/of uw bedrijf passen. Ik luister dus goed naar u en probeer duidelijk te krijgen wat u belangrijk vindt. Hier zijn stijl, kleurbeeld en sfeer natuurlijk heel belangrijk. Maar ook wordt afgestemd wat uw doelgroep is, want in principe gelden voor elke doelgroep weer andere spelregels.

2. Voorstel (her)ontwerp
Als ik alles heb geïnventariseerd en denk een goed beeld te hebben van uw wensen ga ik aan de slag met het maken van een webdesign ontwerpvoorstel. Dit is een visuele voorstelling van hoe een of meerdere pagina’s er uit zullen/kunnen gaan te zien.

3. Offerte
Als u zich goed voelt bij het voorstel en tevreden bent, krijgt u van mij een offerte met een ‘fixed-price’. Er zijn geen verrassingen of verborgen kosten. Ik bereken één prijs en daar ga ik het voor doen. Uiteraard zijn aanvullingen op de oorspronkelijke afspraken altijd mogelijk. Deze aanpassingen of nieuwe functionaliteiten zullen vervolgens weer op basis van een offerte worden goedgekeurd en uitgevoerd.

4. Tekenen offerte en aanbetaling
Als ook de offerte akkoord is zie ik deze graag getekend retour, waarmee u aangeeft akkoord te gaan met het ontwerpvoorstel en de algemene voorwaarden. Ik start de ontwikkeling van de website op basis van het goedgekeurde webdesign voorstel na een aanbetaling van 25% conform de algemene voorwaarden. Na de aanbetaling krijgt u van mij een link naar een tijdelijke versie van uw website zodat u mijn vorderingen kunt volgen.

5. Oplevering
Als de site volledig klaar is zal ik de site online zetten. Dit kan via uw eigen hostingprovider, als u die al heeft, of kan plaatsvinden op een van mijn servers. Uiteraard kan ik er ook voor zorgen dat uw site via derden online wordt gezet bij de hostingprovider van uw keuze.

Eventueel kan uw nieuwe site groen worden gehost op een server van de Multimediafabriek bij Argeweb/Amsio.

argeweb-Amsio_logo

logo