Espresso

Ok, ik hou van koffie… espresso om precies te zijn. Ik zou mezelf absoluut geen barista noemen (ik heb namelijk niks met opgeschuimde melk, kaneel, mokka frappuccino of andere kunstmatige smaakjes), maar ga wel zo ver dat ik per bonensoort een aparte setting heb voor mijn koffiemolen. Ik zorg er altijd voor dat het kopje is voorverwarmd, voor een dubbele espresso ongeveer 14 gram vers gemalen koffie gebruik, mijn apparaat rond de 20 seconden doorloopt, dat het water uit mijn Gaggia boiler nooit hoger is dan 92 graden en dat ik de vers gemalen koffie in de piston net genoeg aandruk voor de perfecte crema laag. Ok, dat klinkt misschien als een barista maar je hoort gewoon de perfectionist en vooral de nerd in mij.

Uitnodiging

Maar ik dwaal af… het is niet de bedoeling een pagina te schrijven over koffie, maar om je uit te nodigen voor een kopje koffie en in een kort gesprek eventuele wensen (online en/of offline) die je hebt met mij te bespreken. Je bent hier niet voor niets, toch? Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Worst case scenario: Je bent een uur van je tijd kwijt, krijgt ongetwijfeld een aantal goeie (ongevraagde) tips van me en je hebt genoten van een heerlijk kopje koffie. Hoeft overigens geen espresso te zijn hoor, melk in je koffie mag best…

Tagline titel

Tagline beschrijving

Extra Tag box inhoud