Guided Tripping, Amsterdam

Home , Portfolio , Webdesign , Guided Tripping, Amsterdam

Guided Tripping, Amsterdam

Guided Tripping

Samenvatting

Voor Guided Tripping is een huisstijl ontworpen, inclusief beeldmerk/logo gebaseerd op de lettertypen Dosis en het trippy Averia Sans Libre (allebei Google Webfonts) en voor alle online en offline uitingen een terugkerende visual in de huisstijl kleuren. Voor Guided Tripping is een huisstijl ontwikkelt, inclusief beeldmerk/logo gebaseerd op de lettertypen Dosis en het trippy Averia Sans Libre (allebei Google Webfonts) en voor alle online en offline uitingen een terugkerende visual in de huisstijl kleuren.

De Website is uiteraard opgezet met WordPress en voorzien van de Multi-taal plug-in WPML.

logo Guided Tripping

Focus

WordPress
Implementatie
Content Management System (CMS)
Huisstijl ontwerp
Logo
Optimalisatie
Search Engine Optimization (SEO)
Drukwerk
Visitekaartjes, folders, flyers, verpakking

Tools & Software

Multimediafabriek | Please rate my work

Als je dit leuk vindt, zou je dan willen raten?

2 ratings, gemiddeld : 5,00 van 5
2019-04-26T20:59:51+02:00

Aangenaam, ik ben

Ik heb een open persoonlijkheid, ernstig creatieve geest, allround coding skills, geeky nerd, photoshop enthousiast en met enige trots noem ik mij een door de wol geverfde full stack webdeveloper. Op basis van die kenmerken schrijf ik regelmatig een blog over webdesign en techniek. Leuk? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of klik op het belletje voor push notifications.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "ok" te klikken ga je akkoord met het gebruik van algemene cookies, zoals analytics ivm website performance. OK